Citat

Vi vil hellere bruge vores penge til at lave en god skole. Når vi derfor står med en varmeregning i den ene hånd og må sige nej til at købe nye klassesæt til 6. klasserne med den anden hånd, virker det utroligt motiverende at få nedbragt varmeregningen.

– Kirstin Pinstrup Thomsen, skoleleder på Bjedstrup Skole.

Bogen er på gaden

I den anmelderroste bog "Kom ind i klimakampen" kan du læse om alle de muligheder, du har for at gøre noget godt for klimaet – nu og her.

Blændende gode billeder, spændende citater og grafisk flotte oversigter gør denne bog til noget særligt.

Tanken er, at det skal være sjovt og give mening at handle klima-smart.

Her er ingen løftede pegefingre, men du bliver meget klogere på, hvor meget du kan spare - blot ved at give dine vaner et miljø- og klimatjek.

Kort sagt kan vi gøre en forskel ved at forbruge med omtanke og omsætte viden i handling til gavn for miljøet.

Brug bogen til at hente inspiration derhjemme, og når du er på arbejde, og få sat spot på de varme- og strømtyve, som betyder, at du i dag betaler alt for høje el- og varmeregninger.

Hvis det er sandt, at vi lever i en tid, hvor oplevelsesøkonomien er i højsædet, så er der da mere spændende oplevelser at få for de penge, som vi i dag fyrer af på et unødigt højt forbrug af el og varme.

Bogen er på 320 sider, indbundet i softbind (dutchbind) og usædvanligt flot illustreret med næsten 300 farvefotos. Pris 249 kr. inkl. moms.

Køb et signeret eksemplar af bogen - og få rabat:

Den kan bestilles her på hjemmesiden for kr. 229,- med forsendelse.

ISBN 978-87-91583-27-8

Ekspedition til boghandlere: NBC.