Citat

Delebiler er en klog løsning. Måske behøver vi ikke alle sammen at have en bil stående i garagen. Måske kunne vi gøre det på en lidt fornuftigere måde, så vi sparer på ressourserne, tilgodeser miljøet og samtidig får nedbragt trafikken i de store byer, uden at vi samtidig skal give afkald på vores mobilitet.

- Connie Hedegaard, EU's Klimakommissær

Kontakt

Bestil et spændende og engageret klimaforedrag, der sætter klima-indsatsen i perspektiv.

Hvor skal der sættes ind - og hvad batter hvor meget? Få inspiration til alt det, man kan gøre til fordel for klimaet – derhjemme og på jobbet.

Og hør om, at det faktisk batter, hvad vi hver især, hvad virksomheder og kommuner gør – også i det store billede, hvor det handler om at få en global og ambitiøs klimaaftale på plads.

Foredraget kan evt. kombineres med en klimaworkshop, der engagerer deltagerne til at byde ind med og dele alle deres bedste ideer til, hvordan jeres by og virksomheder kan få succes med den lokale klimakamp.

Eller bestil et skræddersyet foredrag om affald, genbrug, bytte- og deleøkonomi, cradle to cradle, madspild eller andre emner inden for klima og bæredygtighed.

Jeg kommer også gerne ud på skoler i forbindelse med emne-projekter omkring klima og holder oplæg om dilemmaer som fx klimaflygtninge, internationale klimaforhandlinger, industrilande versus u-lande og andre klimarelaterede emner.

Kontakt om interview, artikler, foredrag og workshops om klima:

Send en mail til Thomas Vinge på: info@kom-ind-i-klimakampen.dk

Eller ring på tlf. 39 62 82 02.

Har senest holdt foredrag for:
Nordfyns Højskole. Klimabevægelsen. Gentofte Kommunes klimaambassadører. Soroptimisterne Ringsted. Gladsaxe Agenda 21-gruppe. Vangede Bibliotek. Frederiksberg Kommunes klimaambassadører. Furesø Kommunes klimaambassadører. Klima- og Miljøstudiegruppen i Gribskov Kommune. Energy Crossroads Denmark. Lycée Professionnelle de Romorantin - skoleklasse fra fransk gymnasium på studiebesøg i Danmark. Stop Spild af Mad & Restaurant Rub og Stub. Svendborg Kommunes klimatopmøde. Hellerup Skole - oplæg for udskolingen om klimaflygtninge og dilemmaer omkring flygtningebegrebet. Færøerne - Thorshavn Kommunes Miljøuge.